Srbija Digital VMNet Internet

O nama

SRB Digital d.o.o.

Firma SRB Digital d.o.o. je osnovana sa ciljem da tržistu Srbije ponudi novu uslugu, digitalne televizije i kvalitetan pristup internetu u bundle paketu. Svojom inovativnošću, kvalitetom i pristupačnošću uspevamo da se izborimo za svoj udeo tržistu. Kroz mrežu partnera pokrivamo veliki deo Moravičkog, Raskog i Rasinskog okruga. Firma je 100% domaćeg vlasništva i u svom radu se oslanja na domaću pamet i snagu.

Internet i Digitalna Televizija

Usluge Interneta i Digitalne Televizije nudimo kroz kompletnu mrežu firme. Krajnjim korisnicima usluge nudimo kroz kablovski sistem (koaksijanli, UTP i optički) i bežični sistem prenosa podataka (Wireless i MMDS). Cisco Kablovksi sistem se distribuira kroz DOCSIS 2.0. standard uz pomoć CISCO i MOTOROLA CMTS-ova i kablovskih modema. UTP i Optički sistemi su namenjeni manjim ili većim stambenim objektima sa više od 20 prikljucaka na sistem. Bežičnim sistemom prenosa podataka na 5, 7, 13 i 24 GHz omogućavamo dostupnost usluge u prigradskim naseljima.

HeadEnd Oprema

SRB Digital d.o.o. proizvodi opremu za Head-End kablovksih operatera i Radio-Televzijske stanice. Kompletna oprema i software su domaće proizvodnje i po kvalitetu, mogućnostima i ceni su u samom vrhu na tržištu. Nudimo kompletan spektar uređaja za Encode-iranje, Trasncode-iranje, multipliciranje stream-a kao i software za upravljanje celim sistemom, uključujući daljinsko programiranje, reset, ali i kriptovanje i user menadžent.

Mreža partnera

SRB Digital d.o.o. je, da bi pružio kvalitet i dobru uslugu, napravimo mrežu partnera koji su glavna spona u huaweilancu usluga naše firme. Glavna prednost naših partnera na terenu je bogato iskustvo u preduzetništvu, rad na terenu, obučenost u tehničkom i tehnoloskom smislu, ali i ljudstvo koje je uvek spremno da pomogne i reši eventualni problem.

Ideja - Misija - Vizija

Ideja koja nas je navela da osnujemo firmu SRB Digital je ta da svaki deo Srbije treba da dobije mogućnost izbora usluge koja mu najviše odgovora, da svako može da izabere ono što želi da koristi i da uslugu koju je dobio ne zaostaje za uslugama u krajevima gde su prisutni veliki telekomunikacioni operateri. Misija, koja proističe iz ideje, je velikim delom realizovana i danas SRB Digital poseduje sopstvenu infrastrukturu, delom izgradjenu, delom otkupljenu i u delovima Srbije gde posluje uglavnom se orjentiše na prigradska mesta i sela koja imaju lošu infrastrukturu. Nadamo se da će naša Vizija biti ostvarena, a ona je da SRB Digital postane najveci privatni telekomunikacioni operater u Južnoj i Jugozapadnoj Srbiji.

Scroll